top of page

SKJERMPROFILERING BERGEN leverer komplette løsninger for retail med system-integrasjon for enkelt å distribuere bilder og innhold til display i vindu ut mot publikum eller inne i butikk. Vi leverer flater spesielt designet for dette formålet og kan også levere LED display i alle utførelser. 

HB UHD WD

Retail Display gir en signifikant høyere oppmerksomhet målt opp mot statisk plakater. Dynamisk annonsering er fremtiden, og med dette mediet skapes det blikkfang til butikk hele døgnet og er perfekt til å kommunisere nyheter, salg og aktuelle aktiviteter.

Med Retail Display får man en økt eksponering og en synlig kommunikasjonskanal som skaper oppmerksomhet og blikkfang utover butikkens åpningstid. Med systemet til Skjermprofilering Bergen kan man differensiere innholdet som vises på skjerm med parametere som tid på døgnet, eller dag i uken forskjellig info skal vises.

Ved å investere i et Retail Display kan man effektivt annonsere flere produkter på en og samme flate uten at dette tar mye beslag av arealet til vindus utstillingen. Et Retail Display i butikkvindu ut mot gate skaper i tillegg interaksjon med kunder på vindusshopping også etter butikkens åpningstid.

high brightness UHD Window display
bottom of page